utomhus

Välkommen till NÄÄS gårdsbutik

Till sommaren öppnar vi upp butiken fredagar & lördagar.  Men det går nästan alltid att handla hos oss om du har vägarna förbi. På vardagarna är vi på plats i bryggeriet. På kvällar och helger öppnar vi upp om vi kan. Bara slå en signal så försöker vi lösa så att någon kan hjälpa er i butiken. 070-6695903.

I gårdsbutiken på Nääs kan du köpa färdiga viltlådor, välja på egna styckningsdetaljer eller charkprodukter så som korvar och rökt viltkött. I gårdsbutiken finner du också NÄÄS folköl från vårt moderna gårdsbryggeri som ligger i samma lokaler. Vill ni köpa presentkort, gå-bort-presenter, ölglas, folköl till helgen eller kött till festen så är ni välkomna att höra av er.

Länk till våra kötlådor: https://naaskott.se/wp-admin/post.php?post=2&action=edit

Önskar du beställa köttlåda eller om du vill komma i kontakt med oss, skicka då ett e-postbrev till info@naaskott.se eller ring Elin på 070-669 59 03. Era beställda köttlådor kan vi lägga ut i vår avhämtningsfrys där ni själva kan hämta er beställning när det passar er. Vi levererar även köttlådor till bland annat Tranås och Jönköping. I syfte att minimera transporterna försöker vi samordna leveranserna och bestämmer plats och tid med dig som konsument.

Sommaröppet
Från den 28 juni till den 10 augusti har vi öppet:
Fredagar kl. 14.00-17.00
Lördagar kl. 11.00-15.00

Östgötadagarna 7 & 8 sep. Butiken öppen kl. 10.00-15.00

Den 23 november 2023 kl. 10.00-16.00 har vi Jul på NÄÄS, en traditionell julmarknad med fokus på lokal mat, dryck och hantverk.

Det går alltid att handla i gårdsbutiken i samband med våra ölprovningar, evenemang och pubkvällar.  Kommande Evenemang – NÄÄS gårdsbryggeri (naasbrygg.se)